Varukorg

Varukorg

Antal varor:0st
Summa:0 kr

Kräftboken : recept, tillbehör och historia Inbunden

99 kr
Delbetala från

Finns varan i lager?

Webblager: Slut i lager
Kräftboken - Mogensen, Annika.

Att äta kräftor är festligt, gott, vackert och stämningsfullt.

Förr hörde kräftätandet alltid ihop med fest och augusti, men numera finns kräftor tillgängliga i mataf­färer året om, priset är överkomligt och vi har även börjat använda kräftor som ingrediens i matlagningen.

I Kräftboken får du både läsa om kräftor och prova på en mängd recept: recept på lag att koka kräftorna i, recept på goda tillbehör på kräftskivan, recept på året-runt-rätter med kräftor som ingrediens, t ex Kräftsoppa, Crêpes med kräftfyllning, Cajunkräftor m m. Receptbredden är stor. Bagaren Erika Kajhed har bidragit med recept på dillknäcke och surdegsbaguette.

Här finns självklart också ett avsnitt om snaps och snapsvisor, liksom lite om öl, vin och annat lämpligt att dricka till. I boken finns garanterat någonting som frestar både barn och vuxna.

ANNIKA MOGENSEN är matskribent och har skrivit flera matböcker, bl a Kockarnas bröd och Kockarnas vin, samt Glöggboken i samma serie. ANN-SOFI ROSENKVIST är foto­graf med flera utställningar och böcker i bagaget.

Förpackningsstorlek:
Längd: 190 mm
Bredd: 170 mm
Höjd: 10 mm
EAN: 9789174690743
9789174690743.jpg
9789174690743.jpg
Alla priser är webbunika och kan skilja sig från butik.

Erbjudande

Julfynda

Julfynda

Julköket

Julköket

Lucia

Lucia

Öppet köp jul

Öppet köp till 9 januari

Har du frågor? Hör av dig till oss på 020-83 33 33 eller kontakta oss via mejl

ICA Sverige AB, 171 93 Solna

Tel: 020 – 83 33 33

Följ oss! Instagram: @icahemma Facebook: ICA Hemma